I dont like mondays!!

Nää, jag har insett att måndagar är inte alls min grej. Speciellt inte och börja tidigt och jobba en måndag som idag, jag saknar min familj grymt mkt på just måndagarna, säkert just för man varit med dom hela helgen och man längtar massor till nästa helg som är låååångt bort.
Och just idag är jag så trött med - våran terrorist har knölat hela natten! Men vaknade med ett leende imorse, så henne går det ju ingen nöd på!

Igår var det söndag, och som sagt så blev det ingen Sthlms tripp då Alizia hade feber i lördagskväll, på natten sen så fick hon undertemp: 35,3 grader, det kan hända vid en infektion (och hon har ju halsfluss) så det var skönt att vi avbokade resan. Alizia & David var ute med Kim & Wille på förmiddagen och åkte sen en sväng till farmor, och jag åkte med Nina till stan och shoppade nästan hela dagen. Det blev inhandlat lite leggings, benvärmare, tröja mm.
På kvällen sen var det då AIK-Gefle, vilket inte var så upphetsande och kolla på, tyvärr....
Tog en rundan med stavarna och Annika sen, det var skönt!!

Idag som sagt jobbar jag hela dagen, 08-18.00, så det var den måndagen... Alizia är hemma hos farmor hela dagen idag, vi lyckligt skattade med all den hjälp vi får!! Alizia är inte sjuk, men är lite krasslig i magen, antagligen efter pencillinet så hon får vara hemma imorrn med, då med pappa.

Annars har det nog inte hänt så mkt kul eller nytt hos oss.

Nähä, bäst att jobba lite nu, ska åka hem till svårmor sen och käka mat *lyxigt* Och om jag orkar hoppas jag på en tur med stavarna ikväll!

Bye bye!

Dagen efter..........

Lördag idag, en lördag som gått alldeles för fort. Jag vaknade vid 09.00, då låg Alizia brevid mig ganska pigg och kollade på barnprogram, jag frågade var David var och hon medelade  då att han var i "fären oh hanlade fukkot" = i affären och handlar frukost. Så det blev en god lyx frukost med färskt bröd, juice mm, Alizia var mkt piggare och hade ingen feber på förmiddagen, så det var skönt!

David åkte iväg på sin innebandymatch på förmiddagen (som de förövrigt förlorade, men han nätade =D), Alizia låg i soffan och kollade på tecknat så jag började att storstäda här hemma, det var väl behövligt. På slutet hjälpte Alizia mig och när vi var klara så badade Alizia, och sen duschade jag. När vi var klara kom just David hem så det blev till att fixa lunch direkt.

På eftermiddagen gick vi ut en sväng, vi gick till kanalen (eller "analen" som Alizia säger) och matade änderna och plockade lite löv. Det var jätte skönt ute! Vi gick ner till Ljungsbro och handlade och gick sen hem till Nina & Sebbe, där fastnade vi och kom inte hem förrens efter 19.00.

Imorrn skulle vi ju åka upp till Sthlm igen, gått på Gröna Lund och kollat på AIK, Alizia har ju mått bra idag så vi har velat hela dagen om vi ska åka eller ej, men nu på kvällen bestämde vi oss för att inte åka, bättre att Alizia får vila upp sig en dag till, och tur var väl att vi bestämde så, för nu har madame feber igen!! Så nu blir det att vara hemma och ta det lungt ett par dagar för henne, hon har ju inte vett att va still och må lite dåligt, utan hon kör på, och sen när hon får en lugn stund, som nu ikväll när vi skulle natta henne, då kommer allt på engång och hon blir jätte dålig. Jaa, det är våran tös det.....

Skönt att ha det städat iaf, och David springer i tvättstugan för full nu ikväll - men synd att helgen gått så fort! Hoppas på en bra söndag imorrn, och att Alizia piggar på sig!

Här kommer lite bilder från idag, hade faktiskt med mig kameran ut!










Nähää, nu vaknade visst Alizia, bäst att kolla henne!

Natti!


Äntligen fredag igen - eller inte!!

Men jag börjar väl där jag slutade sist....

Derby resan var skoj, fullpackad bil (jag, David, Robin, Fille & Micke, som är "av den andra sorten" :P. Dom drack öl, så jag fick köra upp och hem, och det gick ju bra, eller hur.... :P Kom iväg nästan i tid, missen var väl att vi inte hade nån bra musik på vägen upp - eller ja, det definierar ju vad bra musik är - men självklart hade vi ju Takida, som alla älskar :P

Själva matchen på plan och på läktaren var väl sådär, DIF gjorde mål i 11:e minuten och efter det mådde man piss - ända fram till stopptiden då vi kvittera - så jävla gott!!

Bäst var nog det resultatet för djurgårdarn (Micke), det hade blivit en jäkligt tråkig hemresa för honom om dom vunnit, eller om vi vunnit =D

På torsdagen vaknade jag tidigt, fortfarande med, svin ont i halsen så jag åkte till VC på förmiddagen, där konstaterade dom snabbt att jag hade halsfluss - igen! Ny pencillinkur, med bättre pencillin och den verkar redan hjälpa. Sen på eftermiddagen åkte vi till stan och shoppade lite kläder och skor till David och Alizia, jag fick 2 par fingervantar *hoppar av glädje* Efter det var vi på kalas hos "down under" och firade Kim som blev gammal. Annika och gick rundan på kvällen innan David skulle iväg på match, det var skönt!!

Idag var det en seeeg morgon för Alizia och mig, men upp kom vi och iväg till dagis och jobbet, jag hade inte så ont i halsen idag men väldigt hängig och skallebang.  Jag skulle sluta 14.00 idag men jobbet ville jag skulle jobba till 18.00, men hör och häpna så sa jag ifrån, kände mig som sagt inte bra och ville ha en lugn kväll med Alizia. Vid 12.00 ringde dagis till jobbet och sa att Alizia hade hög feber och inte alls mådde bra :S Så det var bara att åka hem tidigare och hämta henne, sen ringde jag VC och fick en tid direkt, där dom konstaterade att hon oxå har halsfluss. Så nu går vi båda på pencillin, men jag kan ju säga att jag hade gärna bytt med henne, jag har ju ingen feber och mår skapligt, det gör inte hon, definitivt inte.... :S
Eftermiddagen och kvällen var vi hos min mamma och låg i soffan och sov mest, fick hemmagjord pizza och myste. David var ju ute och käka med lite kompisar mm efter jobbet men har kommit hem ran nu. Alizia sover och jag tänkte slänga mig i soffan med mannen.

Imorgon var tanken att vi skulle kolla på Davids innebandymatch på förmiddagen och sen lite shopping på eftermiddagen, på söndag skulle vi upp till Sthlm hela familjen och gå på Gröna Lund och sen kolla på AIK-Gefle, men vi får se hur det blir nu.

Natti!

.

God varm förmiddag!

Är på jobbet nu, och det är varmt!! Vet inte om det är fel på konditioneringen här, elelr om det är fel på mig?! (OBS - det behöver ni inte svara på ;P)

Har fortfarande svinont i halsen, men men, oavsett om det är virus eller halsfluss igen så ska det få gå över av sig självt har sjukvården nu sagt, en ny pencillin kur skadar visst mer än den gör nytta - så här gör vi en god piller mix av Zyx, Strepsils, Diklofenac och alvedon =) Tur att man jobbar där man gör....

Igår blev en LUGN kväll, för mig iaf, David och jag slutade samtidigt så vi åkte ihop hem och hämtade Alizia, sen lagade vi mat och David började tvätta, efter det åkte han och Alizia till farmor och lämnade lite saker och jag la mig i badet och sen i soffan.

Idag är det DERBY - och självklart ska vi fylla bilen och åka dit! Jag slutar 14.00 så det är skönt, och ledig imorrn!
Alizia är på dagis hela dagen och sen hämtar farmor henne och sen ska Alizia sova där, så vi får inte träffa knäppisen förrens imorrn!

Skickar en Krya på Dig kram till Wille från sin bästis! Hoppas att du kryar på dig så vi kan leka!

Ny vecka....

Förra veckan skrev jag ju inget, hann inte.... Jag jobbade en hel del.

Var ledig i torsdags och då passade jag på att storstäda hemma, och för att göra det lite roligare tonade jag håret samtidigt och lyssnade på braig musik : Backyard babies, nickelback och själv klart Takida :P Det underlättar städningen lite =) På eftermiddagen var vi hos Erika & Melvin, det var jättetrevligt och alltförlänge sen vi träffades. Melvin & Alizia har ju hängt ihop sen de var små bebisar, så det är kul.
Efter det så åkte jag & Alizia till stan, träffade Moster Nina på Nordik och hon bjöd på fika. David kom dit och vi skulle kolla lite på en tv, våran lilla tv i sovrummet har gått sönder, men det slutade med att vi kom hem med en STOR 42 tums plasma tv att ha i vardagsrummet - jaja, bra blev det!

Helgen har varit bra, i fredags jobbade jag sent och sen blev det fredags mys med god mat och david och jag kolalde på "Fellon" när Alizia somnat. I lördags var vi hos farbror Andreas och Sara i Mjölby hela dagen, avslutade i Motala med god mat =) Det var jätte trevligt, och det måste göras om oftare!!

Söndagen var vi på IKEA och kollade lite, köpte mössa & vantar till Alizia, så nu är hon redo för vintern. Var sen hos mamma och tvättade bilen och åt lite mat, tog en sväng ner till Nina & Sebbe, där David blev skinhead. Väl hemma så lekte Alizia och wille en sväng ute, innan det var dags för söndagsbad, gröt och nattning. Jag gick en sväng med annika medans david nattade Alizia, och sen käkade david och jag varm smörgåstårta och kollade på Irene Huss - Guldkalven, okej film.

Hela veckan ska jag arbeta, blir långa dagar för Alizia på dagis, men på torsdag är hon ledig för David har tagit en föräldradag och ev är jag oxå ledig då *hoppas*, kanske kan bli det där besöket på busfabriken då =)

Nää, dax att jobba lite då :P

Länge sen nu...Dax för lite sammanfattning:

Hej svejs!

Var ett tag sen jag skrev nu kom jag på, vårat internet har strulat och våran dator oxå för den delen så det har inte blivit så mkt tid här.

I lördags var det som sagt dax för fotboll igen. Det börjar med att vi försov oss, blev jätte stressigt, vårat internet funkade inte heller så vi kunde inte föra över pengar på internetbanken mm, men vi skyndade oss upp till mamma för att lämna Alizia och fixa lite grejer, David åkte och hämtade biljetterna, vilket visar sig att det finns inga biljetter bokade åt oss!! Hepp..men vi misstänkte att det inte skulle bli fullt på Norra så vi tänkte att då får vi väl köpa biljetter där. 45 minuter efter att vi sagt att vi skulle åka kom vi iväg, David fick köra upp (pga en fadäs på en slingrig väg till Västerås kör inte jag när vi har bråttom upp till Sthlm). Vi kom upp vid 11.45, pissnödiga, hungriga och biljettlösa - vi gick upp till Råsunda för att lösa biljetterna, står i kö, och när vi väl kommer fram säger dom att de inte tar kort idag - hepp! Så det var bara att gå tillbaka till centrum och stå i kön till bankomaten där, fixa lite käk från Solna grillen som vi åt halvspringandes tillbaka till Råsunda, när vi fixat biljetter gick vi in på Norra och hann in lagom till att varva ner lite och sen sjunga "nationalsången". Matchen var bra, faktiskt! Trots att det inte visar sig på resultatet så spelade Gnaget helt okej, synd på Bojan som gick sönder, igen :S
När vi kom hem på kvällen hämtade vi Alizia hos mamma, där fick nybakade frallor *mums*
På kvällen tog jag den obligatoriska rundan med Annika -skönt!

Söndagen började kallt och grått, vi gick till farmor en sväng och käkade lunch där, gick upp till Folkets park här där dom hade utförsäljning av barnkläder, vi köpte 2 par byxor, 1 tröja, 2 strumpor och ett nattlinne. Sen gick vi tillbaka till farmor och fikade, innan vi gick hem och tvättade. Solen kom fram på eftermiddagen och det va riktigt skönt ute, så vi var ute hela familjen och fixade i trädgården (klippte buskar & gräs, kastade gammla blommor och ställde in utemöbler mm) Även "down under" var ute så det blev väl mest att snacka skit och barnen lekte =) Men skönt att ha det fixat i trädgården inför vintern iaf =) På kvällen grillade vi korv allihopa, Alizia var trött så efter maten stoppade vi henne badet ( efter en "olycka" fick vi tappa utrbadet och duscha henne istället) och sen somnade hon som en stock. David fixade smootie till oss och sen kollade vi på Real Madrid, bra match!

Måndagen gick fort, Alizia var på dagis 09-14.00 så jag plockade lite hemma och greja, Alizia och jag lekte affär och käkade mellis, sen fixade jag god mat (potatisgratäng & fläskfilé med "täcke") och direkt efter det cyklade vi upp till mamma, var tvungen att ha bröd till Alizia. Fikade där och babblade och skrattade en massa, Nina var även där. ROBIN måste ju oxå omnämnas, han var där och snorade och underhöll sin systerdotter :P

Nu är det tisdag och jag ska just åka och jobba - ska bara slänga i mig lite gröt först!

See ya!



Morbor Robin & Alizia, julen -07.


Laddar.....

...är väl vad jag borde göra. Har just bokat en massa biljetter till AIK-IFK Glenn imorron, åker härifrån vid 09.00 =)
Ska bli skit kul, MEN mitt halsont är inget bra, äter pencillin igen och hoppas att det går över fort. Gillar inte att vara hängig. Och i morrn ska det ju skrikas en massa! "Alla rensar fisk i Göteborg"

Dagen idag blev inte som jag tänkt mig men bra ändå. Alizia och jag var lediga, vilket hon firar med att gå upp 05.45, seg morgon med andra ord (tacka vet jag barnkanalen :P)
På förmiddagen tänkte jag åka till min pappa och hälsa på, han har skadat armen och är hemma och är sjukskriven, men typiskt nog skulle han iväg idag - får ta det nån dag nästa vecka istället. Så då gjorde Alizia och jag iordning oss och tog bilen upp till mammi/mormor, som inte heller var hemma. Så det blev en tur in till city, där vi mötte upp Annika & Wille, så vi gick på stan och luncha - trevligt!
När Annika&Wille åkt hem så var Alizia och jag kvar ett tag, vi gick till ett café och satte oss och fika lite, mysigt och Alizia kände sig så vuxen (satt på vanlig stol och allt =) ). Efter det hämtade vi David på jobbet och åkte hem till min mamma, och där blev vi fast tills nu.

Har just nattat Alle och ska natta mig själv strax tror jag.

Jag lever inte som jag lär....

Idag började dagen med att kl 07.30 stod det en hantverkare i mitt sovrum....och lagade min ena garderob ;P
Så Alizia och jag hade inte sovmorgon utan jag fick väcka henne istället, vilket har märkts hela dagen. Jag lämnade henne p dagis 09.00 och sen gick jag och Annika vår "runda", och sen hem och duscha (eller ja, i ett svagt ögonblick hade vi inget vatten, men det fixade sig :P) och sen åkte jag och Annika till stan, vi kollade efter vintermössor och vantar till våra barn, hittade inget. Vi lunchade på Mokka - jätte gott och fräscht!! Sen blev det till att hämta barnen och Alizia och jag käkade mellis och bråkade här hemma, mindre kul.

Så fort D kom hem så åkte vi in till stan, idag fick jag reda på att min mormor ligger kvar på sjukhuset (jag som trodde hon kommit hem för ett par dagar sen *skäms*) så vi åkte och hälsade på henne, hon mår bra, så bra hon kan och det var kul att se hur glad hon blev när v kom dit! Efter det blev det snabb handling p Maxi och sen raka vägen hem och stoppa madame i badet och natta henne.

Jag lever verkligen inte som jag lär!
Varje dag när jag arbetar så hör jag "pencillin ska tas 1 timme innan maten eller 2 timmar efter för bästa effekt, och det är jätte viktigt att man alltid följer hel kuren och äter i 10 dagar även om besvären försvunnit"

Jag slarvade ju med pencillinet, svårt att komma ihåg och ta 3 ggr/dag, och sen slutade jag efter bara 7dagar iom att jag fick så ont i magen - och här sitter jag med halsont! Men det är tyvärr inte ett dugg synd om mig, jag får skylla mig själv! (eller? :P)

Dax för sängen!!

Shopping - me like!!

Var tvugnen att tänka efter lite vad det var för dag, man blir ju veckovild när man är ledig så här mkt =) Min andra lediga dag den här veckan, kommer knappt ihåg när jag var ledig såhär och bara var hemma själv några timmar - skönt! Jag har fortsatt röjja här hemma, och det blir bra.

Moster Nina kom hit på eftermiddagen när jag hämtat Alizia på dagis och vi käka mellis och slappa. Idag kom Alizias nya overall hem i brevlådan, och den var kanon snygg och passar bra (men visst är jag orolig att hon ska växa ur den ändå..) När David kom hem från jobbet åkte vi raka vägen till Ikano/IKEA, där kollade vi efter vinter mössa/väntar/kängor, men hittade inga vi var supernöjda med. Vi käkade middag på Pfefferoni och sen gick vi in på IKEA, där shoppades det =) Blev mest praktiska saker till vår garderobsrensning, som backar, galgar mm. Men även ett par tofflor (alla som känner mig vet att jag älskar tofflor :P) och när vi kom ner till "Fyndet" stod MITT sideboard där (okej, det kan ju vara så att jag vet "nån" mer som oxå har ett "liknande" :P) för nästan halva priset (om man avrundar lite ;P) så det impuls köpte vi, och det blev sååå jäkla bra här hemma!!

Nu ikväll har jag och den väldigt hurtiga motionären gått en sväng i regnet, skönt men blött!

Måste säga ett STORT TACK till Fia som fixat min blogg - jag är supernöjd, du är så jäkla duktig!!

Mannen är och spelar Hockey bockey och jag ska pimpla...te´ .

Natti!





Working girl

Jobbat på Ärlan idag, kul faktiskt, hade mkt att stå i och fixa så dagen gick fort. Alizia skulle ju egentligen varit ledig idag, men farmor ville gärna hämta Alizia på dagis idag, så det blev en kort dag där så då kändes det lungt. TACK för all hjälp "banno"!

Efter jobbet åkte jag till farmor och fick mat och sen blev det raka spåret hem med en trött madame, hon somnade som en stock. Vi förösker ju få lite plats häe hemma och jag rensar för fullt och möblerar om, så det pysslade jag med ikväll - sen fick jag skit ont i magen helt plötsligt, misstänker att det är pencillinet som spökar (jag käkar det ju för min halsfluss) så jag har legat i soffan mest hela kvällen.

Imorrn är jag ledig - igen *wooow* Får se vad jag ska hitta på, misstänker att det blir fortsatt rensning av garderober och lite städning.

Natti

Spöket laban...ehh Alizia.



Usch, fy och blää.... Hon mådde inte alls bra efter operationen (januari 2008), men de fina presenterna hon fick och all glass piggade upp lite.

Flashback

Haft en skön kväll, Alizia har varit på topp humör, middagen blev god ( nån kycklinggratäng med ris - www.matklubben.se is the shiiiit) och vi myste i soffan framför Bompa innan jag läste saga och nattade henne. David har sprungit i tvättstygan och sen glott på film framför datorn, så jg har varit förpassad till soffan och tv:n, inte mig emot =)

Gläppte lite och fastnade för nån dokumentär serie jag aldrig sett tidigare "Singel mammor" tror jag den hette, gick på 2:an. Det jag fastnade för var att det var en mamma i min ålder som hade en tös som var lite äldre än Alizia, och tösen skulle operera halsmandlarna - snacka om flashback.

Just den där nervositeten hos mamman, tårarna när dottern skulle sövas, och som hon sa "min dotter kommer alltid vara min bebis, hon vet inte vad som ska hända och är så ovetande, så det gör ont!" Jag kände maktlösheten...
Och ändå var den här dottern så pass stor så hon förstod ju en hel del, och hjälpte lungt till med sövningsmasken, Alizia var ju fullkomligt hysterisk, skaka, grät och skrek i min famn och det gick inte söva henne med mask, de försökte sätta nål i armvecken men det gick inte heller - tillslut fick de tvågshålla henne med masken över huvudet så att hon somnade så pass att de kunde sätta kanyl i foten. Fy faan vad hemsk det var! Uppvaket var inte roligt heller... Det är det värsta jag varit med om, hela den karusellen! Jag har varit med om " Total sfinkter ruptur grad 3, nästan 4" (googla om ni undrar vad det är - men jag avråder de som inte fött barn än ;P) men det är inget mot den smärtan och maktlösheten man känner när ens barn inte mår bra.

Ab imo pectore - Alizia ♥


Black is Back




När AIK gick upp i allsvenskan igen efter ett snabbt år i superettan - så jäkla underbart!!

Då var det ny vecka...igen

Igår blev det en regnig med trevlig söndag. Vid lunch åkte vi ut till Linda & Danne och barnen, vi käkade lunch ihop och fika, snacka skit och hade det trevligt, som vanligt =)

När vi kom hem så började jag rensa ur skåpen i köket, vi bor för trångt, men vi får göra det bästa av det så länge -rensa!! Blev inte så mkt, men då är det gjort iaf. Sen åkte jag ner till Nina, vi gick och solade och greja lite. Känns att hösten är på G nu (om inte redan här) så man vill ha lite färg, speciellt efterssom jag snart blir svarthårig igen =)

Idag hade Alizia och jag en skön morgon, gillar våra mornar när vi slipper stressa. Så vi gick till dagis med Annika & Wille, och sen gick Annika och jag en runda - skönt att motionera på förmiddagen! Nu har jag storstädat köket (ugn,spis, bytt gardiner mm) och just duschat och snart är det dax att hämta madame på dagis! Jag var faktiskt, tro det eller ej, ledig idag!! Har väntat hela dagen på att jobbet ska ringa och be mig komma in då det krisat, men icke!
Men imorrn är det dax igen....

För typ 3år sen  på dagen blev jag gravid med Alizia, och AIK vann superettan - härliga tider!!

Helgen som gått....

I fredags sen blev det inte riktigt som jag skrev, vi stoppade inte madame i säng utan vi åkte ner till Nina& Sebbe en snabbis, som blev en lång snabbis. När vi kom hem sen så nattades Alizia och jag och Annika gick ut och gick.

Igår fick vi sovmorgon - skönt! Men lite småpanik när man kollar på klockan och den är 10.00.... Blev ingen marknad igår då det regnade som attans, utan vi städade lite hamma, käkade lunch och sen var det dax för Davids första innebandymatch - det var kul och titta på :P Dom förlorade....

Sen på kvällen var vi hos Nina & Sebbe och kollade på fotbollen och fick tacos - trevligt! Efter det blev det den obligatoriska rundan med Annika och stavarna.

Får se vad söndagen bjuder på i övrigt.....

Äntligen fredag!!

Nyss hemkommen - skönt!!

Idag var dagis stängt, men farmor som var ledig (som tur var) kom och hämtade Alizia vid 08.00 imorse, så dom har lekt hela dagen - TACK!! Jag är så glad att vi har våran underbara familj! Mormor med bihang, farmor, moster och farbröder med respektive (och lilla kusinen med såklart) och morbröderna och vår lilla faster med ställer alltid upp på oss  -  vi har världens bästa familj, och Alizia avgudar dom alla! =)

Jag har jobbat hela dagen på JJ, idag var det riktigt kul, jag jobbade med M hela dagen och vi hade massor att göra. Gillar att vara på JJ för där är jag inte själv som på de andra ställena, och så jobbar M & J där, båda gillr jag skarpt!

Sen åkte jag hem till svärmor där D och Alizia var, där åt vi god mat och sen blev att åka hem. Ska strax natta madame.

Blir nog ingen sommarstuga för oss, den gick så högt i budgivningen nu så det känns som att det inte är värt dom pengarna - tyvärr. Men då vet vi det och kan gå vidare med lite andra projekt.

Imorrn kanske det blir marknad, får se vad vi orkar med.

Bye!

En torsdag....

Jaa, vad ska man skriva, jag har jobbat hela dagen, har varit skit mkt, och "tungt". David har varit på banken idag och kollat över våran ekonomi typ, och gjort av med pengar, hehe - jag är inte mkt för att spara men det är visst han :P

Alizia var hos mamma under tiden så jag åkte dit efter jobbet, sen åkte vi hem och klockan var då mkt så det var bara att natta Alizia, och medans David läste å så för henne så la jag mig i ett skönt bad!

Dagens roliga är att jag vunnit "min" overall på tradera, jag har ju kollat efter overall till Alle på stan, och hittade en skit snygg Didriksson på Intersport, för 700:-. Nu vann jag exakt lika dan, NY, men billigare! I love shoppping!

Jobb, Jobb och jobb.....

Igår arbetade jag först ett par timmar på ett ställe, trodde jag skulle få sluta tidigt och ha en mysig kväll hemma med familjen, men icke! Fick åka vidare till ett annat ställe och kom inte hem förrens efter 18.30, 18.45 somnade Alizia :S

Idag var Alizia ledig från dagis och förmiddagen var stressig och jag hann inte så mkt som jag tänkt mig, vid 13.00 så var vi hos en specialist öra/näsa/hals doktor som konstaterade att operationen av halsmandlarna verkar ha hjälpt där, halsmandlarna såg inte stora ut (hur kan så många olika läkare säga olika?!!) Så han trodde att det var något med näsan hos Alizai istället, ska på röntgen mm - men en sak i taget :). Sen åkte jag och jobbade och Alizia och David fick en egen eftermiddag ihop - vet inte vad dom hittat på. Slutar om drygt 1 timme - skönt! Inte alls varit roligt att arbeta idag....


Söndag-måndag då!

Hmm....kommer knappt ihåg vad jag gjorde i söndags... Jo, vi hade lite mysmorgon i sängen hela familjen. Käkade frukost och sen plockade lite hemma (som vanligt), sen gick david och Alizia ut och lekte med grannarna, David och Kim la plattor på baksidan, vi har ju fjort varsin gång och grind i våra staket där - riktigt bra blev det! Alizia och Wille var ute och lekte och jag och Annika hängde på. Sen fixade vi lunch och åkte upp till mamma, där bakade jag en "Alizia vänlig" bär paj, som blev god! Efter det åkte vi och tittade på en sommarstuga som är till salu, den låg utanför motala just vid vättern, skit fin var den! Fler intresserade så vi får se i helgen hur det går - men den var grymt fin!! Efter det åkte vi hem till mamma och dom igen och käkade lite kvällsmat. Väl emma så badade skitungen och sen gick jag och Annika ut med våra stavar - riktigt skönt är det att ha börjat motionera lite mer ordentligt och regelbundet!

Idag då, jo, Alizia var trött imorse när jag väckte henne och körde iväg henne till dagis, sen åkte jag själv och arbetade ett par timmar. Känner mig fortfarande hängig och har haft ont i halsen i över 1 vecka nu så jag ringde vårdcentralen´och pratade med dom, fick tid dit på eftermiddagen. När jag slutat ringde jag Annika och hon var istan så jag åkte dit och vi gick en sväng och sen lunchade. Köpte lite vantar och mössor till Alizia - man måste passa på! På vårdcentralen sen konstaterade dom halsfluss och jag fick pencillin utskrivet, vilket jag typ inte hade pengar till :P Men det löste sig....

Har ju glömt att säga att idag är det 1 september, och alltså 1 år sen jag och D gifte oss, så det skulle ju firas stort, eller inte... Jag hade köpt en parfym till mannen som både han och jag gillar, och från davids håll hade jag inte så höga förväntningar, dels har han inget minne, dels är han inte mkt för att fira saker, men titt på faan så fick jag världens underbaraste bukett blommor och ett jätte gulligt kort! Jag har fostrat honom väl! ;P ♥ Sen åkte vi hela familj och käka på Butterfly.

Väl hemma så klippte David gräset ute på gården med de andra "grabbarna" och jag och Alizia stannade hemma. Mamma ringde och sa att mormor var dålig, så det känns sådär... Ja, en helt vanlig vardag i Persson/Holmströmarnas liv typ, först går det upp, sen ner - och sen utför typ... Men imorron är en annan dag!

Bye!

RSS 2.0