Long time - no see.....

Helloj!

Länge sen det skrevs här, inte haft tid eller ork. Har sista tiden haft ett litet brejk med herr Dator, blir lite väl mkt tid framför den annars och det finns så mkt annat som ska grejas som är viktigare än internet mm.

Senaste veckorna har det jobbats massor, det är ett sju jäkla styr att få hop vardags pusslet (haha, det som jag längtade efter så grymt mkt förra hösten :P) Det är lämning och hämtning på dagis, hur vi tar oss till jobbet, handla och laga mat och sen allt det där övriga som ska få hem och vardag att gå runt, och sist men absolut inte minst umgås och leka med Alizia. Som tur var har vi ju jätte mkt hjälp av vår stora familj, utan Er hade det var stört omöjligt att få Fam Persson/Holmström att gå runt.

Största grejen för oss sista tiden är väl att Herr Norling fick sparken för AIK, fattar inte, kommer aldrig förstå... Visst ingen är större än AIK, men nää, vi håller inte alls med styrelsen i den frågan. Men men, bara blicka framåt och se vad som händer. Bara Tjerna är kvar så det finns nått hjärta så är jag nöjd.

Förra helgen så hade vi besök av Fam Karlsson/Magdesjö på fredagen, åt gott och kolla på Idol, trevligt trevligt! LÖrdagen tillbringades på stan, vi käkade lite lätt lunch och sen åkte David på innebandy match (som vann över serieledarna!!!) och Alizia somnade i vagnen så jag kunde gå i lugn och ro och kolla, det var jätte skönt, shoppade även lite så det var kul. På kvällen blev vi bjudna på mat hos farmor och dit kom även Andreas och Sara, Alizia blev jätteglad när dom kom dit, så härligt och se!

Söndagen var ju farsdag, inget jag och David firar (våra pappor alltså), men självklart så skulle ju Alizia fira världens bästa pappa, och han fick vantar som Alizia valt och en present till som jag tror han kommer tycka om. 
Min pappa fyllde år den dagen så vi åkte dit oc hfirade honom en sväng, ses inte så ofta men det gick bra med Alizia å allt, blev tyvärr inte så lång stund där, var ju fotboll på eftermiddagen. AIK vann....

Vi har varit hos öra/näsa/halsspec förra veckan, det gick jättebra, ingen ny operation än, det såg okej ut i hals och näsa nu, så jäkla skönt!!! Nu håller vi på med utredningen hos Margareth, David och Alizia var där förra veckan och Alizia och jag ska dit sista gången imorrn, så vi är lediga hela dagen - skönt!!

I helgen som va nu så var det en riktigt skön hemma helg, eller nästan iaf. Vi hann med att vara hos mamma i fredags och en sväng i lördags, vi lämnade Alizia där och hon sov där från lördag till söndagen. Lördags kvällen åkte David och och käkade i stan och sen handlade en sväng på Maxi, kvällen tillbringades i soffan. Söndagen gick vi upp vid 05.00, jag och David och Nina åkte till Ullared sen och shoppade :D Blev lagom mkt handlade, mycket folk men det gick bra ändå. Men gud så skönt och komma hem och hämta Alizia.

Blev alla julklappar klara, det är ju inte så många iof, vi har ju lagt ner mer och mer med det där med julklappar och julfirning, varför ska man ses och byta pengar om man aldrig träffas annars? Nää...nu är det jul med nära och kära som gäller, och då behövs det inga julklappar för att ha det mysigt.

Nähää..nu ska jag leka med Alizia. Ska lämna henne hos farmor sen, jag jobbar kväll idag så hon får vara där tills David kommer hem.

See yaa later!





En tuff vecka är över....

Jaa, den här veckan har varit tuff. Man har tänkt mkt.... Det har hänt mkt.

Igår jobbade som sagt David på förmiddagen, jag och Alizia var hemma och slappade. Vid 11.00 kom Nina hit och vi gick ut och gick en lång promenix, sen blev det hem och käka lunch, stoppa Alizia i badet och jag duscha. Efter mkt om och men åkte vi till Mantorp och kolla möbler och handlade på City Gross. Sen bar det av till Mjölby och Farbror Andreas och Tant Sara :P Käkade "god" mat och hade det trevligt ;P

Idag har jag jobbat, sen han njag med att städa lite innan fotbollen. Det var länge sen man hade glädje tårar över AIK. 3 mål, 3 fina mål och bra spel!! Avtackningen av Rubarth var enorm och vemodigt.... Jag vill inte ens tänka på hur det skulle bli om Tjerna oxå skulle sluta....

Efter 3 poängs matchen så lagade vi tacos och ja gduschade. Vid 19.00 åkte jag ner till Nina, vi skulle se nån film, blev lite struligt vilket men det löste sig. Har just kommit hem och det är dax för sängen, upp tidigt imorrn - nu har jag börjat mitt 6 dagars pass med jobb. Jag vet inte vad jag gett mig in på.... Nån som kan ordna lite mer tid på dygnet åt Fru Holmström?! Please......? Hepp....inte det inte!


Som jag skrivit innan så tänker jag mkt på min bro´och hans vänner som kämpar på mitt i allt det hemska som hänt....
Det är inte en spelare som gör laget , det är laget som gör spelaren....



................Ibland vill man bara gömma sig ett tag.............

Vemodigt....

TACK för allt Mats Rubarth!!


Inget mer "nu jävlar blir det åka av...." på kanten.....



              Inget mer klassikt gult (eller rött) kort.....



Det är lördag!!!

Om ni inte redan visste det :P

Igår var en tuff dag, började tidigt och skulle åka buss till jobbet då David lämnade in vårat flygplan på BIVA. Alizia var inte alls pigg när jg lämnade henne vid 07.00 på dagis, och jag var dyngsur av all slask och regn, men blev varm på bussen så jag hoppade av och gick en sväng innan jag gick till jobbet (var inne 40min innan jag började) Hann tom handla mat mm kl 08.00 på morronen.

Sen väl på jobbet blev det kaos, jag som skulle sluta 16.00 och hade sett fram emot det fick jobba till 18.00, och vi had eingen personal och ja, det var allmänt tufft. Jag ringde mamma som fick hämta Alizia så slapp hon vara kvar till sist på dagis och så behövde inte David stressa hem. Så David hämtade mig efter jobbet. Det hade gått jättebra att fixa våran bil, som kompensation så satte de på våra vinterdäck oxå, så det var ju najs. Hos mamma sen så käkade vi porterstek, potatis och sallad - gott!!

När vi kom hem så la vi oss alla 3 i soffan och kollade på Idol, efter det blev det sova för oss alla.

Idag har Alizia och jag legat och myst länge i sängen, det var ju så satans kallt och gå upp. Men nu har vi just ätit frukost och ska fundera vad vi ska hitta på idag. David slutar nog runt 12.00.

Det är alldeles vitt och soligt ute - härligt!!


RSS 2.0