Helg

Nu är det fredag - känns bra, men ändå inte....

Alizia mår inte alls bra. Vi trodde det höll på och vända, hon hade ingen feber igår på dagen, men inatt vaknade hon med panik och feber yrade, bara att försöka kyla ner henne och ta feber nedsättande. Imorse hade hon INGEN feber, så vi gick hela familjen upp vid 05.30 och tog pulkan bort till dagis för att Alizia skulle gå med i lucia tåget. Visst hon var inte på topp, världens hosta och nu har näsan börjat rinna som bara den. Alizia var tomte och var med och stod där framme och sjöng ett par låtar - vi var så stolta över henne.

Väl hemma sen så började hon bli hängig, hon ville inte ut och åka pulka, inte leka, inte äta mat, så vi la oss i vår säng och sov ett bra tag. När vi vaknade var kl 15.00 och hon hade 39graders feber - igen! Ville inte ha pepparkaka, eller gå ut, vilket är ett tydligen tecken på att hon inte mår bra! Efter lite medicin så fick jag ut henne, hon tittade mest på medans jag byggde snögubbe och snölykta - men frisk luft fick hon iaf. David kom hem med en liten liten kungsgran åt oss idag :D

Vi åt tacos med down under ikväll, Wille är med förkyld och hängig så smittat kunde han inte bli, och mat måste vi ju ändå få i oss.

Måste oxå säga JÄTTE TACK till min stavpartner för den jätte fina blomman jag fick idag!! Jätte fin!! Det värmer....

Alizia har just somnat i soffan med 40graders feber - man känner sig så maktlös. Vi borde kanske kontaktat VC idag, hon har ju haft feber sen i tisdags, inte likt henne. Får ringa imorrn bitti.

Vi som hade så mkt planer för helgen, eller ja, jag jobbar hela helgen. Men imorron skulle Alizia, David & farmor till stan och handla sista julklapparna, och på kvällen skulle vi klä julgranen. På söndag skulle ju Alizia och Sara röja loss här medans David är i Norrköping och hjälper till och flytta :S 

Hoppas hoppas att vår älskling kryar på sig!!

Slänger in lite bilder imorrn. Ska nanna nu.

Bye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0